Om oss 

Hafslund Rådgivning er en av flere langsiktige satsinger fra Hafslund E-CO innenfor området elektrifisering og energiløsninger. Hafslund E-CO er Norges nest største vannkraftprodusent og har tidligere også driftet Norges største nettselskap, som nå har blitt Elvia. Dermed har vi har med oss solid erfaring og kompetanse om distribusjon av elektrisitet, energisystemer, elektrifisering og fornybar energi. Hafslund E-CO jobber mot en fornybar og fullelektrisk fremtid, og ser på Hafslund Rådgivning som en naturlig byggekloss på veien dit.

Vi jobber kontinuerlig med å ha Norges fremste kompetansemiljø innen elektrifisering og energisystemer og våre rådgivere har flere års erfaring i bransjen. Alle rådgivere har solid bakgrunn fra forskjellige miljøer, som blant annet Klimaetaten, globale teknologiselskaper, nettselskap, ledende konsulentfirmaer, og energiselskaper. Sammen utgjør vi et utfyllende team med tverrfaglig kompetanse for å sikre innovasjon i alle ledd.

 

Jobbe med oss? 

Trives du i grenselandet mellom bærekraftige energiløsninger, teknologi og rådgivning? Vi er til enhver tid på jakt etter nøkkelpersoner med bakgrunn, erfaringer og lidenskap som passer i Hafslund Rådgivning